У Каневі з засідання ОВК госпіталізували двох членів комісії

31 Жовтня 2012, 01:10

"Були госпіталізовані двоє членів дільничних виборчих комісій. Їх вивезли на швидкій допомозі до місцевої лікарні", – розповів він.

"Члени виборчих комісій вивезли з собою до лікарні протоколи виборчих комісій. Під час огляду їх речі зникли", – зазначив журналіст.

  Він також уточнив, що в лікарні у членів комісії діагностували загострення жовчокам`яної  хвороби.  "На думку головного лікаря центральної лікарні Канева вони не зможуть взяти участь у продовженні роботи ОВК. На його думку вони зможуть приступити до роботи не раніше завтрашнього обіду", – додав кореспондент. 

В той же час  керівник Київського регіонального виборчого штабу «Батьківщини», народний депутат  Костянтин Бондарєв, якого цитує прес-служба, повідомив, що у  приміщенні ОВК вимкнули світло і комісія припинила роботу. « Біля будинку ОВК теж відбувається концентрація невідомих молодих осіб», – заявив керівник обласного штабу опозиції.

Станом на 24 годину, за даними ЦВК,  відповідна ОВК підрахувала 48,63% протоколів. Кандидат від ПР Богдан Губський має 34,67% голосів, кандидат ВО "Батьківщини"  Леонід Даценко – 31,83%.

Як повідомлялось, на Черкащині найгірша ситуація в окрузі № 197. Опозиція повідомляє про численні порушення на цьому окрузі. Приміром, у Золотоноші на дільниці № 710885 голова комісії не видав членам ДВК жодного протоколу, а забравши печатку та всі виборчі документи поїхав у міську раду.