Будівля ОВК округу, де балотуються Герега та Іллєнко, повністю заблокована

30 Жовтня 2012, 21:12

Кімната, в якій відбувається засідання ОВК, блокована представниками «Свободи».

Також свободівці не випускають з поверху, де засідає комісія, осіб, яких вони називають «людьми Галини Гереги».

У свою чергу свободівців блокують представники міліції – як наслідок, весь поверх заблокований.

На поверсі постійно відбуваються сутички між «герегівцями» та свободівцями, або між свободівцями та міліцією.

Паралельно на службовому вході до будівлі ОВК представники «Беркуту» блокують групу свободівців з кількох десятків осіб.

Приблизно о 21-й годині розпочався штурм будівлі ОВК свободівцями та прихильники Андрія Іллєнка.

Зокрема, свободівцям не вдалося прорватися через головний вхід, оскільки його блокував «Беркут». Тому вони вибили вікно на першому поверсі, і таким чином потрапили до будівлі.

Наразі сутички під входом тривають. Зіткнення в коридорі біля кімнати, де засідає комісія, не припиняються ні на хвилину.

Як повідомлялось,  на засіданні ОВК, яке триває, присутній нардеп від БЮТ Володимир Яворівський та лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

Раніше з будівлі окружної виборчої комісії мажоритарного округу №215  було винесено вирішальний, за словами Іллєнка, протокол дільничної комісії 244. Свободівці заявили, що заблокували двох з трьох ймовірних порушників.

На цьому окрузі сталися сутички між представниками "Свободи" і міліцією, а пізніше між "свободівцями" та невідомими молодиками.

Як повідомлялося, за результатами опрацьованих 98,73 % протоколів на виборчому окрузі №215, Галина Герега набирає 33,12% голосів, Андрій Іллєнко – 32,99%.

Читайте також: 13 "гарячих" округів Києва та області

Позначки: