Азаров радить голосувати за “хороших” кандидатів, а не за базік

22 Жовтня 2012, 11:07

"Ми закріпили в законі про вибори представництво регіонів, тобто округів … У новому складі Верховної Ради кожен регіон країни буде представлений своїм депутатом. По суті справи, якого депутата люди виберуть, так він і буде представляти їх інтереси ", – сказав Азаров.

"Виберуть хорошого депутата, значить він буде добре відстоювати їхні інтереси. Виберуть базіку, значить він буде базікати і, відповідно до його базікання, буде розвиватися регіон. Тому не можна помилитися", – додав Азаров.

При цьому він підкреслив, що просто радить людям не помилитися, додавши, що в країні базік набагато більше, ніж людей справи.

"Якби в нас базік було поменше, країну давним-давно було б уже не впізнати. А так базікали, базікали, базікали і добазікались", – зазначив Азаров.

Нагадаємо, раніше громадські активісти повідомляли, що під час свого візиту у Бровари прем'єр-міністр України агітував за кандидата від Партії регіонів у Броварах.

Як відомо, Комітет виборців України заявив, що витрати на округ сина Миколи Азарова, Олексія, вищі від інших у кілька разів.