Добкін взяв відпустку, щоб поагітувати разом з Азаровим

19 Жовтня 2012, 12:18

За її словами, багато чиновників, які є членами Партії регіонів, на один день – 19 жовтня взяли відпустку за свій рахунок, щоб супроводжувати прем'єр-міністра на всіх його заходах.

За словами Маренич, кожен громадянин, у тому числі чиновник, має право на агітацію під час передвиборної кампанії, але не під час виконання посадових повноважень.

«Тому чиновники, дотримуючись закон, написали заяви, щоб максимально бути задіяними у партійних заходах під час візиту Азарова», – підкреслила Маренич.

Заяви на відпустку, за її словами, зокрема, написав голова ХОДА Михайло Добкін, вона сама, кілька співробітників управління преси та інформації та інші.

Нагадаємо, у Харкові сьогодні прем'єр-міністр проведе зустріч зі студентами та професорсько-викладацьким складом Національного університету «Юридична академія України ім.Ярослава Мудрого», а також візьме участь у мітингу біля будівлі Харківського національного театру опери та балету ім.Лисенка.

Читайте також: За час виборчої кампанії Азаров об’їздив пів-України, де відкрив щонайменше 14 об’єктів

Як відомо, після кількох одноденних відпусток Микола Азаров, за словами Віктора Януковича, пішов у передвиборчу відпустку.