У міліції твердять, що в агітаційні намети у Львові кидали петарди

19 Жовтня 2012, 01:38

"У Львові сьогодні були вибухи біля наметів, які були встановлені на вулиці Личаківській і на вулиці Зеленій. Вже в ЗМІ з`явились повідомлення,  нібито хтось кидав якісь вибухові пристрої або навіть гранати йдеться. Міліція виїхала, задокументувала цей факт. Хтось з хуліганів кидав петарди", – зазначив Поліщук.

"Зараз  працівники львівської міліції розбираються, що за хулігани кидали у  агітаційні намети петарди", – сказав речник МВС.

Нагадаємо,  18 жовтня член партії УДАР  Леся Оробець повдіомила, що у Львові невідомі закидали три агітаційні намети кандидата від "Батьківщини" Михайла Хміля пластиковими контейнерами з якоюсь вибуховою речовиною.  

З інформації львівського осередку «Батьківщини», в інциденті ніхто не постраждав. Двоє працівників агітнамету звернулись за допомогою до лікарів, отримавши психологічний шок,  їх стан задовільний.

В управлінні МВС у Львівській області одразу повідомили лише про  інцидент  на вулиці Личаківській. За фактом вчинення хуліганських дій вже порушено кримінальну справу за ст. 296 КК.