УДАР заявляє про зникнення свого закарпатського кандидата, який знявся з виборів

18 Жовтня 2012, 08:53

Однопартійці Кічковського не вірять в те, що вінписав заяву до ЦВК щодо зняття його з виборчих перегонів, заявив голова Закарпатського виборчого штабу Валерій Пацкан.

Він розповів, що за день до появи цієї заяви у ЦВК Кічковський не мав наміру зніматися з виборів. Більше того, заяву до ЦВК подала людина, яка не являється довіреною особою Кічковського.

Наразі, телефон кандидата у народні депутати від УДАРу по округу з центром в закарпатській Сваляві відключений, а вдома він не з’являвся майже добу.

В УДАРі припускають, що на кандидата міг чинитися тиск щодо його зняття з виборів.

У прес-службі повідомляють, що ЦВК, не зважаючи на заперечення представника партії "УДАР" в ЦВК Валерія Карпунцова, скасувала реєстрацію Кічковськогопо округу №70. За відповідне рішення проголосувала 14 з 15 членів ЦВК.

Карпунцов висунув сумнів, що довірена особа, яка проживає в Криму, могла так оперативно передати заяву кандидата із Закарпаття, який жодного разу не заявляв про наміри зняти свою кандидатуру.

Нагадаємо, 14 жовтня партія УДАР повідомила, що знімає кандидатів у 26 мажоритарних округах на користь представників об’єднаної опозиції. 15 жовтня ЦВК зняла з виборів 40 кандидатів від УДАРу, при цьому Кічковського у цьому списку не було.

Позначки: