Азаров запевнив кіпріотів, що вибори в Україні відбудуться чесно

11 Жовтня 2012, 21:55

"Зараз ми перебуваємо в процесі виборчої кампанії в Україні. Залишилося менше двадцяти днів до початку парламентських виборів. Вони мають для нас дуже важливе значення. Ми робимо все для того, щоб вибори пройшли чесно, демократично і абсолютно прозоро", – зазначив Азаров.

"Вже на сьогодні зареєстровано рекордну кількість спостерігачів. Ми сподіваємося, що за такої їх кількості важко буде назвати наші вибори закритими. Ми ще й технічно зробили їх відкритими, тому що прийняли рішення про обладнання всіх 34 тис. виборчих дільниць веб-камерами. В режимі онлайн можна буде спостерігати за тим, як проходить голосування на дільницях", – сказав Азаров.

"І якщо у вас буде можливість і бажання направити до нас своїх спостерігачів, ми будемо це також вітати", – додав він, звернувшись до представників делегації Прогресивної партії трудового народу Кіпру.

Нагадаємо, на початку жовтня громадські активісти заявили, що під час виборів можуть використовувати різного роду фальсифікації. Серед найпоширеніших назвали вкидання бюлетенів, порушення під час голосування за межами дільниці, видача бюлетенів особам, які не мають права голосувати і так звані «каруселі».