Яценюк заявляє про спроби ПР зірвати переговори УДАРу і об’єднаної опозиції

11 Жовтня 2012, 07:59

"По партійним спискам ми можемо отримати більшість, по мажоритарним – є питання", – уточнив він.

"Якщо буде з боку наших партнерів така сама позиція, то я думаю, що результат виборів буде зовсім інший, на який сьогодні сподіваються. Це суттєво зміне картину", – заявив Яценюк.

"Прийняття рішення, щодо формування єдиного списку мажоритарних кандидатів між нами і УДАРом, я розумію, яка це загроза для Партії регіонів. Я розумію, що вони зараз будуть робити все, для того щоб зірвати ці переговори. Розповідають про те, що опозиція атакує Кличка, Кличко атакує опозицію", – зазначив політик.

"Я чітко заявляю у нас є тільки один супротивник, тільки один політичний опонент: це Партія регіонів і президент Янукович", – уточнив він.

Як повідомлялось, нещодавно керівник виборчого штабу УДАРу Віталій Ковальчук заявив, що партії не доведеться змушувати кандидатів в мажоритарних округах знімати свої кандидатури на користь іншого опозиційного кандидата, оскільки це буде усвідомлений вибір кандидатів УДАРу.

Нагадаємо, керівництво партії «УДАР» і лідери Об'єднаної опозиції "Батьківщина" досягли домовленості щодо підтримки єдиних кандидатів у мажоритарних округах.

Керівництво політичних сил розраховує на "жорстку партійну дисципліну" в питанні зняття з виборів непрохідних кандидатів.

За даними джерел Тиждень.ua, найбільше протиріч між УДАРом та об'єднаною опозицією щодо спільних кандидатів-мажоритарників існує у столиці та на Київщині.

Читайте також: Що стоїть за раптовим «союзом» Кличка та об’єднаної опозиції