Депутатку Київради знову зловили на підкупі виборців

8 Жовтня 2012, 16:45

Як зазначається в повідомленні організації, зустріч відбулася в межах одномандатного виборчого округу № 221 з 11:00 в «Будинку Кіно» по вул.Саксаганського,6. До складу продуктових наборів входила пачка чаю «Batik – Ceylon» та солодощі – коробка цукерок «Парижель» від АВК.

«В момент фіксації спостерігачами від «Спільної Справи» виникла сутичка між журналістом, який намагався зробити відео, та довіреною особою кандидата А.Шлапак, який намагався першкодити відеозйомці щодо складених в гардеробі «Будинку Кіно» на купу продуктових наборів, в пакетах на яких було зображено логотип «Шлапак Алла – Київ це Кияни» та надпис з іншого боку пакету: «З людьми і для людей – Алла Шлапак».

На місце порушення, як зазначає організація, було викликано міліцію для припинення протиправних дій. Працівники міліції вилучили для проведення експертизи продуктовий пайок та склали акт про порушення, згідно із заявами свідків.

Нагадаємо, 22 вересня ЦВК направила для перевірки в правоохоронні органи документи про факти порушення виборчого законодавства кандидатом у депутати в 221 виборчому окрузі Аллою Шлапак.

Як відомо, активісти неодноразово повідомляли про роздачу продуктових пайків від Шлапак.