Блохіну зробили операцію

6 Жовтня 2012, 18:46

"Гіпертонічний криз не є діагнозом, це симптом. Природно, було проведено ретельне обстеження Олега Володимировича Блохіна на сучасному медичному обладнанні. В результаті було встановлено діагноз – тромбоз лівої сонної артерії", – розповів президент медичної клініки "Борис" Михайло Радуцький.

"Лікарями було прийнято рішення про негайну малоінвазивну операцію. Операція пройшла успішно. У даний момент Олег Володимирович почуває себе у відповідності з післяопераційним періодом", – зазначив президент клініки.

Керівництво Федерації футболу України ухвалило рішення призначити виконуючим обов'язки головного тренера національної збірної помічника Блохіна – Андрія Баля.

Допомагати йому будуть наставник юнацької збірної України (до 16 років) Олег Кузнєцов, колишній головний тренер київського "​​Арсеналу" Олександр Заваров і тренер воротарів в штабі Блохіна Юрій Роменський, повідомляє прес-служба федерації.

Вони будуть готувати збірну до матчів відбіркового турніру чемпіонату світу 2014 року проти Молдови в Кишиневі 12 жовтня і проти Чорногорії в Києві 16 жовтня.

Нагадаємо, напередодні офіційний сайт футбольного клубу "Динамо Київ" повідомив, що головного тренера клубу Олега Блохіна було госпіталізовано з діагнозом "гіпертонічний криз".

25 вересня Блохін підписав чотирирічний контракт з київським "Динамо", покинувши національну збірну України. При цьому він проведе з головною командою країни два матчі відбіркового турніру ЧС-2014 проти Молдови та Чорногорії в середині жовтня.

Під його керівництвом "Динамо" вже здобуло перемогу в чемпіонаті України над луганською "Зорею" з рахунком 1:0, а в середу обіграло в матчі Ліги чемпіонів загребське "Динамо" з рахунком 2:0.

Позначки: