Кримські першокласники отримали російські букварі з повчанням від регіонала

24 Вересня 2012, 18:48

Буквар призначений для загальноосвітніх навчальних закладів з російською мовою навчання та рекомендований Міністерством освіти і науки, молоді з і спорту. Підручник видано київським видавництвом «Грамота» в 2012 році «за сприяння Благодійної організації«Фонд Дейча Бориса Давидовича».

На початку букваря надруковано портрет і звернення Дейча до першокласників: «Дорогі першокласники Криму! Ви починаєте захопливий шлях до Країни Знань. Нехай ця дорога буде успішною… Де б ви не жили – в Сімферопольському, Білогірському, Нижньогірському, Совєтському або Судакському районах, – знайте: рідний край покладає на вас великі надії».

Крім того, на останній стороні обкладинки книги розміщена виписка з листа Дейча його синам: «Вчитися треба не заради оцінок, а заради знань. Знань глибоких, великих, міцних, тому що сучасна людина повинна бути всебічно розвиненою, культурною, ввічливою, начитаною. Багато чого треба добиватися самому завзяттям і працьовитістю».

Нагадаємо, Борис Дейч є народним депутатом від Партії регіонів та кандидатом від ПР по одномандатному виборчому округу № 8 (Судак, Білогірський, Нижньогірський, Совєтський, частина Сімферопольського району).