На Харківщині “регіонал” агітує за себе таблетками від проносу

21 Вересня 2012, 11:51

Повідомляється, що у пакеті з медикаментами були агітаційні матеріали.

Серед валідолу, вати, бинтів та "зеленки" був також "лоперамід", лікарський засіб, що є протідіарейним.

За інформацією джерела видання, працівники ізюмської лікарні, яка знаходиться в районі місцевого вокзалу, розносили пакети з медикаментами по будинках і квартирах, в яких живуть люди похилого віку. Як правило, медсестри лікарні, передаючи пакет з медикаментами пенсіонерам, повідомляли, що це подарунок від кандидата в депутати Віктора Остапчука.

Роздача медикаментів відбувалася впродовж одного дня, а потім була припинена, оскільки пенсіонери стали швидко ділитися інформацією одне з одним, і вона стала надбанням широкої громадськості, викликавши в Ізюмі обурення мешканців.

Джерело видання також зазначає, що для роздачі медикаментів від Остапчука були підготовлені списки, в яких значилося близько 700 чоловік. Скільки пакетів було передано пенсіонерам, не відомо, але джерело стверджує, що більша частина «подарунків» залишилася не роздана і знаходиться на території лікарні.

Нагадаємо, 15 вересня в аптеки міста Слов'янськ, що на Донеччині, завезли подарункові набори сина прем’єр-міністра Миколи Азарова з нагодня Дня фармацевта.