Передвиборчі подарунки тещі Довгого: продуктові набори, парфуми і ремонт дороги

14 Вересня 2012, 16:37

Зокрема, 3 травня у школі №49 Фрунзенського району Харкова Горіна особисто роздавала безкоштовні продуктові набори виборцям.

Також від її імені громадянам вручалися подарункові сертифікати на 500 грн. однієї з парфумерних мереж.

Аналогічні випадки фіксувались і в інших школах цього району.

За інформацією «Спільної Справи», приміщення шкіл для проведення зустрічей надавались Горіній безкоштовно за усною вказівкою директорам шкіл від Харківського міськвиконкому. Крім того, в усіх школах на вході були розміщені плакати з зображенням Горіної та символікою Партії регіонів.

Пізніше в мережі YouTube також заявилося відео з агітацією за Горіну.

На початку липня на одній з харківських вулиць, де проводять ремонтні роботи, з'явилася табличка з логотипом Партії регіонів та написом "Ремонтні роботи проводяться за підтримки народного депутата Ірини Горіної".  При цьому під плакатом підписалася районна адміністрація.

А 1 вересня за Горіну агітували вчителі середньої школи №38 Харкова і роздавали від її імені подарунки.

Дітям роздавали футбольні та баскетбольні м’ячі, а також «Напутствие первокласснику» з символікою Партії регіонів.

На фото: харківський школяр в блакитній піонерській краватці

На фото: звернення від ПР, яке роздавали першокласникам

Крім того,  учням молодших класів на лінійці пов’язали сині піонерські краватки. Аналогічні заходи були проведені і в інших школах міста Харкова.

Як повідомлялося, Ірина Горіна балотується до Верховної Ради по виборчому округу №171, до якого входять: Фрунзенський район, частина Комінтернівського та Ордженікідзевських районів міста Харкова.

Як відомо, дочка Ірини Горіної є дружиною київського депутата Олеся Довгого, якого також неодноразово ловили на підкупі виборців.