Регіонали перетворили День знань у ярмарок марнославства

3 Вересня 2012, 14:33

Зокрема, найбільш популярним серед способів агітації регіонали обрали роздачу шкільного приладдя.

У Старосинявському районі Хмельницької області Партія регіонів агітувала за себе брендованими зошитами, олівцями та лінійками. На всіх перелічених товарах було нанесено логотип Партії регіонів.

Такий самий спосіб обрали регіонали в школах Донеччини. Зокрема, у донецькій школі № 13 можна було побачити подарунки від політиків: книжки класиків російської літератури. Великі стопки були загорнуті у стрічки із символікою Партії регіонів.

А в донецьких школах № 7 та № 12 виступала кандидат у народні депутати по мажоритарному округу № 42 Тетяна Бахтєєва. Вона подарувала першокласникам шкільні набори та привітала їх зі святом. Тим часом голова Донецької ОДА Андрій Шишацький урочисто вручив представникам різних районів Донеччини 26 нових шкільних автобусів.

У Харкові під час святкової лінійки в середній школі № 38 вчителі агітували за кандидата від Партії регіонів Ірину Горіну і роздавали від її імені подарунки.

Дітям роздавали футбольні та баскетбольні м’ячі, а також "Напутствие первокласснику" з символікою Партії регіонів.

На фото: харківський школяр в блакитній краватці

На фото: звернення від ПР, яке роздають першокласникам

Крім того, в школі було зображення Ірини Горіної, а учням молодших класів на лінійці пов’язали сині "піонерські" краватки.

За інформацією активістів, аналогічні заходи буди проведені і в школах Миколаєва. На святковій лінійці з нагоди Дня знань голова фракції Комуністичної партії в Миколаївській облраді Микола Дзарданов подарував футбольні м'ячі, не забувши згадати ім'я одного із кандидатів в нардепи – Михайла Воронцова. 

Депутат Миколаївської міськради Сергій Шульгач агітував батьків школярів за двох кандидатів в нардепи – Миколу Жука і Артема Ільюка, за сприяння яких, за його словами, облаштоване спортивне містечко і комп'ютерний клас. Крім цього, він передав 400 білетів на концерт "Разом до знань" за участю зірок естради.

Кандидат у депутати по округу № 90 в Білій Церкві Віталій Чудновський також дарував школярам на своєму окрузі подарунки до Дня знань.

 

Чудновський є депутатом парламенту від БЮТ і нареченим сестри глави адміністрації президента Сергія Льовочкіна Юлії, яка балотується в депутати по округу в Феодосії від Партії регіонів. На вибори Чудновський йде як самовисуванець.