Генпрокуратуру просять порушити справу проти Чечетова за підкуп виборців

29 Серпня 2012, 16:05

Чечетов особисто вручав відзнаки багатодітним матерям, мультимедійні програвачі директорам шкіл та паспорти громадянина України, особам яким виповнилось 16 років, а також урочисто вводив в експлуатацію об’єкти місцевої інфраструктури.

Чечетов та голова Чернігівської ОДА вручають подарунки педагогам

До організації та проведення агітаційої поїздки були залучені голова Чернігівської облдержадміністрації Володимир Хоменко, заступники голови Станіслав Прокопенко, Олександр Шанойло та інші державні службовці.

Чечетов уприміщенні Чернігівської РДА вручає виборцям подарунки

Активісти нагадують, що відповідно до ч. 21 ст. 74 закону «Про вибори народних депутатів України» забороняється долучати до агітації посадових та службових осіб органів державної влади чи інших державних органів, органів влади Автономної Республіки Крим, органів місцевого самоврядування.

Чечетов та перший заступник голови облдержадміністрації урочисто відкривають ферму

Громадянський рух «Спільна Справа» звернувся до Генеральної прокуратури з вимогою порушити за зазначеними фактами кримінальну справу за ст. 364 Кримінального кодексу України (Зловживання владою або службовим становищем) та за ст. 157 Кримінального кодексу України (Перешкоджання реалізації виборчого права шляхом підкупу).

Читайте також: Регіонали влаштовують передвиборчий цирк з подарунками за бюджетні кошти