ЗМІ: СБУ почала допит бютівця у справі “дніпропетровських терористів”

10 Серпня 2012, 21:11

Щоправда, за словами Дерев'янка, на прохання депутата слідчу дію перенесли на наступний тиждень.

"Він з’явився на допит, але допит було з його ініціативи призупинено в зв’язку з тим, що він поспішав в аеропорт на літак. Допит буде продовжено на наступному тижні", – сказав Дерев’янко.

Начальник Головного слідчого управління СБУ відзначив, що нардеп встиг відповісти на низку запитань, а також пообіцяв з’явитися для продовження допиту. "Дата буде узгоджена в понеділок і буде залежати від його графіку", – додав Дерев’янко.

Нагадаємо, 8 серпня Укрінформ з посиланням на джерело в СБУ повідомив, що народного депутата від БЮТ Михайла Соколова викликали на допит у справі "дніпропетровських терористів". Сам депутат це заперечив.

Нагадаємо, газета "Сегодня" повідомила, що слідство у справі вибухів у Дніпропетровську з'ясувало, що двоє підозрюваних 2011 року були консультантами або політологами у депутата від БЮТ Михайла Соколова для проведення виборчої кампанії-2012. Правоохоронці вважають, що Віктор Сукачов і Дмитро Рева отримували від Соколова по 6000 гривень на місяць за консультаційні послуги.

Сам депутат заявив, що консультантів і позаштатних політологів наймав його штатний політолог.