Власенко дізнався, що влада сфабрикувала ще одне відео про Тимошенко

9 Серпня 2012, 11:37

«Ми знаємо, що вони сфальсифікували і збираються викинути в інтернет в черговий раз чергове сфальсифіковане відео, на якому, начебто, Юлія Володимирівна займається фізкультурою. Ми тільки точно не знаємо, чи в інтер’єрі Лук’янівського СІЗО,чи в інтер’єрі Качанівської колонії», – сказав Власенко.

Він зазначив, що поява відео очікується найближчими днями, можливо у вихідні.

«Вони збираються зробити це з розповіддю про те, що вона симулює. При цьому співкамерницю Тимошенко, яка була з Юлією Володимирівною весь цей час, вони тупо ховають», – зазначив захисник.

Нагадаємо, 7 серпня Державна пенітенціарна служба заявила про завершення лікування засудженої, яка перебувала в одній палаті з Тимошенко й якій було поставлено аналогічний захворюванню екс-прем'єра діагноз.

Нагадаємо також, що 24 квітня в інтернеті з’явилось відео, на якому якась жінка пересувається по камері, а потім приймає відвідувача. Першими це відео виклали сайт УНН, яким володіє колишній помічник Ганни Герман Дмитро Сагач, а також сайт газети «Сегодня», яка входить до структур Ріната Ахметова.

У «Батьківщині» це відео назвали фальшивкою.

У свою чергу Державна пенітенціарна служба заявила, що відео, ніби  зняте у камері Тимошенко із СІЗО у грудні 2011 року, правдиве, однак не змогли пояснити, як воно потрапило в інтернет.