Матіос не вважає, що партія Кличка використовує її ім’я

1 Серпня 2012, 20:07

Відповідаючи на питання, чи не вважає вона, що її ім'я використовують за схемою включення до списків популярних співаків і спортсменів, Матіос запевнила, що так не вважає і у неї є досвід роботи державного службовця.

"Я маю більш ніж 15 річний досвід роботи на державній службі. Я тою нудною марудною роботою, яка мене, якщо я туди потраплю, чекатиме у парламенті, я займалася. Я є державний службовець третього рангу. Але два роки тому моя держава, теперішня влада, сказала, що такі люди їй в гуманітарній сфері і державі їй не потрібні", – розповіла вона.

"Є велика різниця між чистою співачкою, і тими хто може під фонограму працювати, я, як письменник, під фонограму не можу працювати, бо це є моє слово, моя зброя", – додала письменниця.

Матіос також уточнила, що "мене не буде там, де буде не так, як я сьогодні сказала своїй совісті і перед сивинами своїх батьків".

Нагадаємо, письменниця Марія Матіос йде другим номером у виборчому списку партії «УДАР» Віталія Кличка, який був затверджений на з’їзді партії у середу.

Читайте також: «Нові обличчя» у політсилі Кличка: українофоби, професійні «тушки» та тіньові бізнесмени