Гриценко вважає, що пора зробити щеплення проти Партії регіонів

6 Липня 2012, 23:28

Як повідомила його прес-служба, він порадив Януковичу вчити історію.

«Янукович вважає, що прийшов надовго, назавжди. І він так і «пакує» собі Межигір’я, багатства, будує все навічно. Але немає вічних диктаторів і правителів ніде», – підкреслив Гриценко.

Лідер «Громадянської позиції» вважає, що люди з психологією Януковича – всередині боягузи.

«Вони дуже швидко визнають іншу владу, – додав Гриценко. – І коли така влада з нормальним європейським мисленням прийде, то Межигір’я він сам віддасть разом з владою, бо розуміє силу».

За словами Гриценка, разом з націоналізацією скарбів Януковича має відбутися і розпуск Партії регіонів.

«Ніяка політична сила не повинна брати на себе те, що їй не належить, розвертати країну на 180 градусів у зовнішній політиці, нищити парламент, суди, місцеве самоврядування, саджати бандитів у владні кабінети. Цього не повинно бути! Таке щеплення потрібно було зробити ще раніше і проти комуністів, а зараз – треба зробити проти Партії регіонів, щоб будь-яка інша партія не дозволила собі такого ніколи», – закликав лідер «Громадянської позиції».

Гриценко зазначив, що відповідний механізм в рамках Конституції і законів України є. Він також переконаний, що розпуск Партії регіонів не викличе жодних акцій протесту, навіть з боку членів самої партії.

«Бо в ту партію легко вступити – важко вийти», – пояснив Гриценко.