За останню добу кордон з Україною перетнули 342 тис. громадян

1 Липня 2012, 10:58

Це один з найбільших показників за останній час. За даними прикордонників, таку ж кількість людей було зафіксовано і під час чвертьфінальних матчів. Крім того, повідомляється, що до України вчора прибув збірна Італії, яка у фінальній грі зустрінеться зі збірною Іспанії.

Іспанці ж після перемоги над португальцями в півфінальному матчі перебували на території Україні. В інформцентрі "Україна-2012" нагадують, що від країн-учасниць фіналу очікується прибуття президента і прем'єр-міністра Італії, а також прем'єр-міністра Іспанії і принца астурійського дона Феліпе Хуана Пабло Альфонсо.

В цілому в аеропорт "Бориспіль" у неділю 1 липня очікуватиме прибуття майже 160 рейсів з VIP-особами, гостями і уболівальниками, які направляються на фінальну гру чемпіонату. "Всього, починаючи з 5 червня, кордон перетнули понад 1350 організованих груп уболівальників. Кордон вільний і перетнути його можна легко", повідомляє Держприкордонслужба.

Нагадаємо, офіційну пісню турніру Endless Summer ("Вічне літо") наживо перед фінальним матчем виконає німецько-американська поп-зірка Осеана.

Фінал Євро-2012 наживо дивитимуться близько 150 млн людей.

Читайте також: Іміджеві здобутки і утрати України

Позначки: