Керівник Російського футбольного союзу подав у відставку

26 Червня 2012, 01:50

Фурсенко  не назвав причин такого рішення, але вибачився перед уболівальниками за виступ збірної Росії з футболу на Євро-2012. Коментуючи те, що російська збірна не вийшла за межі групи,  Фурсенко заявив, що команда була  дуже сильна і схвально оцінив роботу її головного тренера, Діка Адвоката. "Сталася, проте, осічка, і, звісно, наші уболівальники, які очікували іншого результату, зараз дуже розчаровані", – сказав він

У свою чергу, Путін підкреслив, останній Чемпіонат Росії з футболу був доволі цікавим та подякував Фурсенко за роботу. «Футбол Росії розвивається – й розвивається досить інтенсивно. З'явилися нові талановиті гравці. Реформовано систему суддівства, що дуже важливо, аби виключити договірні матчі», – сказав він.

Ще до  Євро-2012 про рішення йти у відставку повідомив головний тренер збірної Росії Дік Адвокат.

Нагадаємо, збірна Росії з футболу не змогла вийти зі своєї групи в ході Чемпіонату Європи. Команда Росії  виграла в  Чехії  з рахунком 4:1, зіграла  внічию з Польщею  та програли Греції з рахунком 0-1.

Окрім того, протягом Євро-2012 Російський футбольний союз був неодноразово оштрафований за невідповідну поведінку уболівальників.

Позначки: