Янукович і Ющенко дивилися матч Україна-Англія у VIP-ложі “Донбас-Арени”

20 Червня 2012, 08:54

Президент України Віктор Янукович дивився матч поруч із президентом Федерації футболу України Григорієм Суркісом. За спиною Суркіса вітається президент ФК "Шахтар" Рінат Ахметов.

Також на трибуні був секретар РНБО Андрій Клюєв, голова фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, син президента Олександр Янукович, власник ФК «Челсі» Роман Абрамович і президент ФК «Металіст» Олександр Ярославський з дружиною Іриною.

Приїхали на матч і урядовці, зокрема, прем'єр Микола Азаров, віце-прем'єр-міністр інфраструктури Борис Колесніков, глава МОЗ Раїса Богатирьова. Поруч із ними матч дивився голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін.

Не пропустив матч Україна-англія і екс-президент України Віктор Ющенко, його син Андрій з дружиною Єлизаветою і дочка Віталіна.

Крім того, подивитися матч у VIP-ложі прийшов голова наглядової ради ЗАТ «Смарт-холдинг» Вадим Новинський, почесний президент ФК «Іллічівець» Володимир Бойко, композитор Ігор Крутой та президент ФК «Металург» Сергій Тарута.

Нагадаємо, на матч Україна-Швеція, який відбувся 11 червня на НСК «Олімпійський» у Києві, прийшли усі чотири президенти України.

Позначки: