У Донецьку Янукович похвалився перед футбольними фанами монетою ручної роботи

19 Червня 2012, 21:30

Його відвідування зайняло близько 10 хвилин.

Перед візитом президента правоохоронні органи перекрили всі під'їзди, підходи до фан-зони, перекрили рух громадського транспорту навколо неї.

З Януковичем були віце-прем'єр-міністр, міністр інфраструктури Борис Колесніков, голова Адміністрації президента Сергій Льовочкін, голова Донецької обласної державної адміністрації Андрій Шишацький і мер Донецька Олександр Лук'янченко.

Глава держави коротко поспілкувався з уболівальниками, побажав збірній України з футболу бойового настрою.

Потім підійшов до дітей 10-14 років, одягнених у форму національної збірної України з футболу, сказав, що вони молодці, що займаються спортом, побажав їм великих успіхів.

Президент також підійшов до коваля, що перебував у фан-зоні, який на ковадлі викував йому ювілейну монету з міді й латуні, присвячену чемпіонату Європи з футболу-2012.

Янукович взяв її двома пальцями й, піднявши над головою, продемонстрував фанам.

Потім глава держави сфотографувався з 2 вболівальницями, залишив автограф на футбольному м'ячі й покинув фан-зону.

Як повідомлялось, Янукович відвідає матч збірними України й Англії, що розпочнеться о 21:45 вівторка на стадіоні "Донбас Арена" у Донецьку.

Також у Донецьк з робочою поїздкою вирушив прем'єр-міністр Україна Микола Азаров, який відвідає матч.

Нагадаємо, 19 червня в Україні відбудуться два матчі чемпіонату Європи з футболу – між збірними України та Англії в Донецьку, а також Швеції та Франції у Києві.

Обидва матчі розпочнуться водночас – о 21.45.