Луганським «регіоналам» не подобаються вимоги громадськості до кандидатів у депутати

19 Червня 2012, 20:47

Про відмову підписувати угоду заявив після переговорів з луганськими активістами руху керівник апарату та заступник голови Луганської обласної організації Партії регіонів В’ячеслав Літвінов.

Місцевому політику не сподобались не лише критерії доброчесності кандидатів, але й символіка руху. Зокрема, гасло «Фільтруй Раду!» Літвінов назвав некоректним.

«Регіонал» повідомив, що передасть документи з рекомендацією «не підписувати» на розгляд голові луганського осередку партії Олександру Єфремову.

На національному рівні Партія регіонів ще не дала остаточної відповіді щодо критеріїв доброчесності, які громадськість висуває до кандидатів у народні депутати України.

У травні на зустрічі із учасниками руху «Чесно» заступник голови Партії регіонів Сергій Тігіпко пообіцяв «детальніше розглянути угоду про співпрацю з рухом», проте жодних конкретних результатів цього розгляду угоди партією влади досі немає. 

Як повідомлялось, об'єднана опозиція хоче напрацювати з громадськими організаціями перелік критеріїв відбору кандидатів у списки на виборах до Верховної Ради.