Після матчу Україна-Англія на Хрещатику влаштують генеральне прибирання

17 Червня 2012, 16:47

Окрім того, у прес-службі повідомили, що фан-зона 20 червня працюватиме не з 14:00, а з 16:00. Нагадаємо, 20 червня – перший нематчевий день євротурніру.

24 червня у Києві відбудеться чверть фіналу ЄВРО 2012, а 1 липня – фінал. Організатори офіційної фан-зони очікують рекордну кількість відвідувачів у цей період – до 200 тис. громадян Саме тому і було прийняте рішення підготуватись до великого напливу відвідувачів та завчасно підготувати територію до гідного прийому вболівальників.  

Крім того, з 20 червня у фан-зоні розпочинається серія зіркових концертів. О 19:00 цього дня там виступатиме відома джазова співачка Ніно Катамадзе та грузинський гурт Mgzavrebi. Вартість квитків у концертну зону (перед сценою) – 150 грн. 26 червня на головній сцені фан-зони виступатиме Taboo з гурту Black Eyed Peace, а 30 червня – Елтон Джон та Queen.

Окрім того, як повідомлялося, Київська міська адміністрація планує розширювати фан-зону столиці.

Як повідомлялося, 1 липня під час урочистої церемонії проводів Національної Олімпійської збірної України на Ігри XXX Олімпіади в Лондоні вперше відзначатиметься День фаната України.