Збірна України з футболу вірить в перемогу над командою Англії

16 Червня 2012, 05:03

Шевченко відзначив, що Англія, як і Франція, – дуже сильна команда, і Україна повинна грати набагато краще, ніж проти Франції, щоб перемогти англійців. Футболіст  уточнив, що найбільшою небезпекою в матчі з Англією для України можуть стати кутові і штрафні удари.

Капітан збірної також  висловив надію, що вболівальники будуть добре підтримувати команду  в останньому матчі групового турніру, що відбудеться 19 червня на донецькій арені.

В той же час воротар  збірної Андрій П‘ятов сказав,  що в останньому матчі групового турніру команда не повинна  дивитися на результати своїх суперників по групі, серед яких збірні Швеції, Англії та Франції. "Нас влаштує тільки наша перемога в останньому матчі, ми не повинні дивитися на матчі суперників", – сказав він.

П‘ятов відзначив підтримку трибун у матчі з Францією. "Я відчував Україна за спиною. Приємно, звичайно, в Донецьку грати. Я відчував, що і за мене стадіон вболівав, але, перш за все, він вболівав за всю збірну країни", – сказав воротар.

Півзахисник збірної Анатолій Тимощук визнав «елементарні помилки» в грі команди проти збірної Франції. "Французи давали нам ходити в контратаки, але ми цим не скористалися. Забили б хоч один м'яч, гра склалася б зовсім по-іншому. Ми програли хорошій команді з гравцями високого класу. Відступати нам вже нікуди, в останньому матчі немає іншого виходу, окрім як перемагати англійців ", – сказав Анатолій.

В свою чергу Тимощук також подякував уболівальникам на стадіоні. " Сподіваюся, незважаючи на сьогоднішню поразку, на гру зі збірною Англії також збереться повний стадіон. Повторюся, ми будемо грати тільки на перемогу, але домогтися її буде непросто. Для цього нам потрібно грати в свій футбол, сконцентруватися, не допускати простих помилок і віддати всі сили на футбольному полі ", – резюмував півзахисник збірної Україні.

Нагадаємо, тренер української збірної з футболу Олег Блохін заявив, що зміст гри, що продемонструвала збірна України у матчі з Францією, був таким, що дає можливість вірити у вихід з групи.

Матчу Україна-Франція завершився з результатом 0-2.

Позначки: