Опозиція не прийде на стадіон вболівати за нашу збірну

11 Червня 2012, 14:39

За словами Одарченка,  депутати вболіватимуть за національну команду в наметовому містечку та інших місцях.

Одарченко додав, що спеціально до Євро було розроблено агітаційні матеріали та футболки англійською мовою для іноземців. «Але я був здивований, що іноземні фанати і так все знають і абсолютно чітко оцінюють діяльність президента Януковича і нинішню ситуацію в державі», – сказав депутат.

Депутат вважає, що закордонні футбольні фанати більше переймаються станом справ з демократією в Україні, ніж власне ходом футбольної першості.

«Я знаходжуся в наметовому містечку кожного дня і мені здалося, що футбольні фани, які крізь нього проходять, більше занепокоєні станом справ з демократією в Україні. Вони занепоєні тим, виграє чи програє український народ в своєму великому матчі за демократію, ніж власне результатами футбольних поєдинків», – додав Одарченко.

Нагадаємо, сьогодні збірна України проведе свій стартовий матч на Євро-2012: в рамках 1-го туру групового етапу турніру команда Олега Блохіна зіграє на НСК «Олімпійський» зі збірною Швеції.

Депутат від фракції Зелених німецького Бундестагу Клаудіа Рот вважає, що ейфорія від футболу навряд чи затьмарить політичну критику на адресу України.