До Варшави з “Борисполя” не можуть вилетіти вболівальники

8 Червня 2012, 18:51

За його словами, спочатку на кілька годин з невідомих причин затримався рейс "Аеросвіту" до Варшави. "АероСвіт мав вилетіти о 14, а реально вилетіли о 17 – 17:30", – сказав він. Андрій додав, що він мав летіти рейсом польської авіакомпанії "LOT", однак рейс скасували.

"Через 2,5 години після того, як я всюди дзвонив і намагався знайти хоч когось, з’явився представник "LOT" і сказала, що у них технічна затримка, нібито поламався літак", – розповів він. "АероСвіт" до Варшави полетів, а "LOT" скасували взагалі. Всіх людей зараз відправляють на ще один рейс "LOT".

Він має вилетіти за півгодини, але він теж затримується надовго, і всім місць не вистачить. І саджають на нього лише тих, хто летить до Варшави. Якщо хтось летить далі, їх відправляють до кас і пропонують переброньовувати на наступний день. Не знаю, чи дають їм готель. Інформації дуже мало і дуже мало щось вибити", – додав уболівальник.

Усього, за його даними, на матчі Євро у Варшаві у п’ятницю не потрапляє 155 вболівальників. "Вболівальники масово не потрапляють на Євро. У когось квитки по 200 євро!", – зазначив Андрій. Він додав, що його наразі переоформили на новий рейс "LOT", який має вилетіти близько 19, однак навряд чи це все таки станеться.

"Людей дуже багато, і якщо цей літак сьогодні взагалі вилетить, це буде добре. Ясно, що на матчі Євро ми вже не встигаємо", – зазначив Андрій. У "Борисполі" не змогли надати інформацію про причини затримки рейсів, в "Аеросвіті" теж не повідомили причин затримки їхнього рейсу.

Нагадаємо, останнім часом у скандалах з недотриманням авіакомпаніями прав пасажирів фігурував український перевізник "АероСвіт". На початку червня 34 громадянина не змогли вилетіти зі Швеції до України через те, що  було продано більше квитків, ніж вміщує літак. Раніше, 1 травня у Нью-Йорку скасували рейс компанії АероСвіт №2vv132. Пасажири рейсу повідомили, що їм не надали ні харчування, ні готелю, залишивши їх без будь-якої допомоги.

Позначки: