В Києві до “закритих зон” під час Євро-2012 громадян впускатимуть за паспортом

30 Травня 2012, 08:34
Для того, щоб безперешкодно дістатися до свого будинку, який знаходиться в межах підготовленої до Чемпіонату Європи з футболу "закритої зони" у громадянина має бути при собі паспорт з відповідним штампом, позначка у посвідченні водія або позначка у свідоцтві про реєстрацію транспортного засобу.
 
Для інших транспортних засобів будуть видаватися три типи тимчасових перепусток для в’їзду в зони обмеження транспортного руху у дні проведення матчів: для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо НСК "Олімпійський" ("транспортний периметр" НСК "Олімпійський"); для в’їзду в зону закриття транспортного руху навколо офіційної фан-зони ("транспортний периметр" офіційної фан-зони); для в’їзду в об’єднаний "транспортний периметр" НСК "Олімпійський" і офіційної фан-зони.

В КМДА інформують, що рішення про отримання тимчасової перепустки для в’їзду в зони обмеження транспортного руху в центральній частині Києва на період проведення приймає спеціально створена робоча група при Головному управлінні транспорту та зв’язку КМДА відповідно до заявок мешканців та організацій. При цьому кількість перепусток обмежена і видаватимуться вони першочергово для проїзду аварійного та спецтранспорту.

Як повідомлялося раніше, з 28 червня до 7 липня ДАІ обмежила рух транспорту в центрі Києва для підготовки та проведення Євро-2012. Перекриття вулиць у центрі столиці відбуватиметься винятково у дні проведення матчів – 11, 15, 19, 24 червня та 1 липня.

Окрім цього, Київська міська рада на сесії 24 травня вирішила рекомендувати керівникам установ, підприємств та організацій Києва перенести робочі дні, у які будуть проводитися матчі чемпіонату Європи з футболу.