Міліція вмовила здатися чоловіка, причетного до розстрілу 3 людей у столичному кафе

23 Травня 2012, 12:53

Повідомляється, що свою провину затриманий  визнав. Наразі вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу, а також здійснюється ряд оперативних дій для того, щоб знайти та вилучити зброю, з якої було вбито трьох людей.

У ході оперативно-розшукових заходів, працівники вийшли на контакт з цією особою вчора, 22 травня, і умовили його здатися добровільно, без залучення для затримання спецпідрозділ МВС.

Після цих перемов чоловік, який перебував у розшуку, прийшов до міліції разом зі своїм адвокатом. Також зазначається, що другого чоловіка, причетного до вбивства, було затримано практично відразу після скоєння злочину.

Як повідомлялось, 1 травня близько 22:00 у чергову частину Святошинського районного управління міліції надійшло повідомлення про те, що біля кафе, розташованого на вулиці Підлісній, чутно постріли.

Попередньо оперативно-слідчою групою  було  встановлено, що конфлікт зі стріляниною виник між двома групами громадян, які працюють й обслуговують свої автомобілі на одній зі станцій техобслуговування у Святошинському районі.

Під час з'ясування відносин директор СТО й двоє його знайомих отримали вогнепальні поранення, від яких померли. За цим фактом було порушено кримінальну справу за статтею Кримінального кодексу про умисне вбивство.