У Луганську син працівника облпрокуратури розважався стріляниною в людей

14 Травня 2012, 09:02

«У суботу по лінії 102 надійшло кілька повідомлень, що на вулиці Лутугинської невідомий громадянин відкрив стрілянину зі свого автомобіля Mazda по водіям інших машин, – розповіли у МВС. – Один із водіїв запам'ятав номер авто, міліція ввела план "Перехоплення". Незабаром підозрюваний – ним виявився син слідчого облпрокуратури – був затриманий, це сталося у нього вдома. Виводили хлопця в наручниках, у нього вилучили пістолет. Дозволи на зберігання і носіння зброї у нього не було. Затриманого доставили до райвідділу. Попередньо відомо, що в момент стрілянини він був тверезий. Напевно, стріляв, щоб розважитися ».

У Луганській облпрокуратурі не підтвердили, але і не спростували факту НП з сином слідчого. «Прокоментувати цю історію зможу в понеділок», – сказав прес-секретар прокуратури Олександр Зайцев.

Один з водіїв Юрій Лягушенко, у якого стріляв син працівника прокуратури, повідомив, що з ним «все нормально, але я поки нічого не буду говорити».

Втім, друзі Юрія не заперечують факту стрілянини.

«Він (Лягушенко. – Ред.) розповідав, що стріляли, його не поранили. Про стрільбу ще не знають навіть його батьки », – розповів нам один із близьких Юрія.

Як повідомлялось, вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ перевірить достатність призначеної міри покарання засудженим у справі за вбивство директора авіакомпанії «Крунк». Зокрема, мають переглянути вирок Сергію Демішкану, сину очільника «Укравтодору» і друга президента Віктора Януковича Володимира Демішкана.

Відповідне засідання суду призначене на 31 травня.

31 січня 2012 року Прокуратура оскаржила вирок Баришівського райсуду у справі про заплановане викрадення та вбивство. Підставою оскарження цього рішення суду стало невідповідність призначеного покарання тяжкості злочинів.

Читайте також: Криваві хроніки мажорів