Донецька ДАІ через візит Януковича рекомендує водіям об’їжджати центр міста

13 Травня 2012, 21:30

«У зв`язку з проведенням 14 травня цільових заходів Державтоінспекція Донецька рекомендує водіям коректувати свій маршрут руху в об`їзд центральної частини міста», – сказано в повідомленні. Водіїв закликають «бути особливо уважними за кермом, здійснювати рух по міських магістралях з безпечною швидкістю, суворо виконувати вимоги інспекторів дорожньо-патрульної служби, своєчасно реагувати на включені звукові і світлові проблискові сигнали патрульних автомобілів».

Також міліція рекомендує і пішоходам «бути обережними під час переходу проїжджої частини, не виходити раптово на дорогу, правильно обходити транспорт і користуватися підземними переходами».Суворе дотримання правил дорожнього руху водіями і пішоходами гарантовано забезпечить повну безпеку всім учасникам руху, підкреслюється у повідомленні.

Як повідомлялось, в квітні  журналісти, які висвітлювали події, пов'язані з візитом до Львова президента Віктор Янукович та президент УЄФА Мішель Платіні, розповіли, що їх возили містом, не дотримуючись жодних правил дорожнього руху