Київ визначив лікарні, в яких надаватимуть допомогу гостям Євро-2012

11 Травня 2012, 15:16

"Станом на сьогодні медичну допомогу (туристам – ред.) будуть забезпечувати 3 муніципальні лікарні: Олександрівська, клінічна лікарня №12 і клінічна лікарня №17", – сказала вона. Крім того, медичні послуги для іноземних гостей міста будуть надаватися трьома медустановами інших форм власності, зокрема медичну допомогу можна буде отримати у Феофанії, військовому шпиталі при Міністерстві оборони й клініці "Борис".

Арешкович також додала, що до екстреної допомоги буде залучено близько 30% автопарку швидкої допомоги. Що стосується оплати медпослуг, то, з її слів, іноземці зможуть отримати допомогу за страховими полісами за їх наявності. Також, зі слів заступника начальника ГУ охорони здоров'я, місто має намір знайти додатковий спосіб на закупівлю медикаментів для муніципальних лікарень, які надаватимуть медичну допомогу іноземним туристам.

Нагадаємо, ЧЄ-2012 з футболу відбудеться з 8 червня по 1 липня у 8 містах України й Польщі. В Україні чемпіонат відбудеться в Києві, Львові, Харкові й Донецьку. До турніру Київська міськдержадміністрація має намір надрукувати путівники на понад 1,5 млн гривень.

Як повідомлялося раніше, оргокомітет Євро-2012 оприлюднив графік приїзду збірних до України.