Розгляд апеляції Луценка продовжиться через тиждень

8 Травня 2012, 14:32

Відповідно до рішення суду, на цій стадії судового процесу немає підстав для відновлення яких-небудь слідчих дій у справі.

На думку адвоката Луценка Ігоря Фоміна, сьогоднішнім рішенням суд вчергове підтвердив свою однобокість. «Тільки наш суд міг не зважити на те, що близько 50 свідків не з'явилися до суду», – сказав він. Мовляв, усі вони в один день подали до канцелярії заяви про те, що не зможуть бути присутніми на судовому засіданні.

Крім цього, суддя закрив засідання і повідомив, що наступне відбудеться у вівторок, 15 травня.

Як повідомлялося, сьогодні відбулося попереднє засідання суду по апеляції на вирок Луценку. Зокрема, захист екс-прем'єра просив Апеляційний суд Києва відновити судове слідство, допитавши всіх свідків у справі Луценка, внесених до списку обвинувального висновку. Свідками мали бути Юлія Тимошенко, Леонід Кравчук та Віктор Пинзеник.

Як відомо, 12 березня захисник Луценка Ігор Фомін в Апеляційний суд Києва подав скаргу на вирок екс-міністру, якого 27 лютого Печерський райсуд Києва засудив до 4 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Таку ж скаргу раніше подала дружина Луценка Ірина та інший його захисник Олексій Баганець.