Оргокомітет Євро-2012 оприлюднив графік приїзду збірних до України

8 Травня 2012, 14:56

З його слів, збірна України збереться в Києві 6 червня, у той же день у Київ прибуде збірна Швеції, збірна Франції 6 червня прибуде в Донецьк, збірна команди Нідерландів – 8 червня в Харків.

Крім цього, збірні Німеччини та Португалії прибудуть у Львів 8 червня, Данії – 8 червня до Харкова і збірна Англії 10 червня прибуде в Донецьк.

Лубківський нагадав, що збірні Швеції та Франції вирішили розміститися в Україні, тоді як інші команди будуть прилітати на матчі з території Польщі. Разом з цим він зазначив, що більшу частину свого часу ці збірні будуть проводити в Україні.

Як повідомлялося раніше, політики і чиновники Німеччини, Австрії, Іспанії та низки інших країн висловили намір бойкотувати Євро-2012 через справу екс-глави українського уряду Юлії Тимошенко. Натомість, учасники саміту держав Вишеградської групи, яка об'єднує Польщу, Чехію, Словаччину та Угорщину, виступили проти бойкоту матчів фіналу чемпіонату Європи з футболу в Україні.

Нагадаємо, чемпіонат Європи з футболу пройде з 8 червня по 1 липня 2012 року у 8 містах України та Польщі. В Україні чемпіонат прийматимуть Київ, Львів, Харків і Донецьк.

Позначки: