У Києві при пограбуванні банку двоє людей отримали вогнепальні поранення

4 Травня 2012, 21:14

Повідомлення про напад на вул. Тростянецькій надійшло до чергової частини о 16:40.

Попередньо встановлено, що кількома хвилинами раніше до приміщення банку забіг невідомий чоловік зі зброєю в руках та почав вимагати гроші. Задля переконливості своїх злочинних намірів нападник здійснив кілька пострілів, внаслідок чого два чоловіки з персоналу фінансової установи отримали вогнепальні поранення. Озброєний чоловік вигріб з каси готівку та зник з місця події.

Наразі потерпілих громадян доставлено до лікарні. На місці злочину працюють експерти-криміналісти та оперативники. Сума викраденого встановлюється.

За фактом розбійного нападу порушено кримінальну справу за ч. 1 ст. 187 КК України. Правоохоронці встановлюють всі обставини злочину. Розпочато досудове слідство.

Керівництво столичної міліції звертається до можливих свідків з проханням повідомити будь-яку інформацію щодо цієї пригоди в Дарницьке райуправління міліції (вул. Кошиця, 3-А), або за телефонами: 572-71-02; 572-70-02; 102.

Нагадаємо, одним з найгучніших пограбувань банків в Україні став напад у Донецьку. 29 грудня 2011 року в центрі міста під час нальоту злочинців було вбито п’ять працівників банку.

За кілька днів в МВС оголосили про затримання двох осіб за підозрою в скоєнні цього злочину. Правоохоронці встановили, що один із затриманих був фахівцем зі встановлення камер зовнішнього відео спостереження. Версія про особистий конфлікт з кимось із працівників банківської установи не підтвердилася.