Москаль: “дніпропетровських підривників” майже неможливо знайти

4 Травня 2012, 09:39

За словами політика, вибухи в місті організували непрофесіонали. Найбільш логічним було б шукати злочинців серед молоді, яка таким чином самостверджується. "І відсутність мотивів робить цей злочин таким, який практично неможливо розкрити", – вважає Москаль.

Про те, що організатори вибухів – непрофесіонали, говорить і колишній співробітник СБУ, який побажав залишитися невідомим: "Думаю, це витівки якихось просунутих на вибухотехніки авантюристів, або хуліганство явних недоумків, які не відали, що творять, а до цього думали, що можна вимагати якісь гроші", – сказав екс-співробітник СБУ. 

Нагадаємо, 27 квітня, опівдні, у центрі Дніпропетровська з невеликим проміжком у часі сталися 4 вибухи невідомих пристроїв, в результаті чого постраждало щонайменше 30 людей. За повідомленням ЗМІ, ще один вибуховий пристрійбув знешкоджений.

Служба безпеки України розглядає 6 версій теракту в Дніпропетровську. За даними джерела в СБУ, спецслужби не виключають "кримінальної" версії – можливо, бомби використовували для переділу сфер впливу.

Читайте також: Почерк психопата: серію вибухів у Дніпропетровську здійснив одинак?