СБУ склала фотороботи підозрюваних в організації вибухів у Дніпропетровську

29 Квітня 2012, 17:26

У повідомленні наголошується, що за підозрою в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.258 (терористичний акт) Кримінального кодексу України, у кримінальній справі, порушеній прокуратурою Дніпропетровської області за фактами вибухів 27 квітня в Дніпропетровську, розшукуються троє чоловіків.

 

Перший підозрюваний – вік 40 років, зріст близько 170 см, середньої статури, волосся темне, коротко стрижене, був одягнений в джинси, сорочку темного кольору з короткими рукавами.

Другий підозрюваний – вік 30 років, зріст близько 180 см, щільної статури, волосся чорне, кучеряве, був одягнений в чорні джинси і джинсову сорочку синього кольору.

Третій підозрюваний – вік 35-45 років, зріст середній, худорлявої статури, волосся русяве, рідке, зачесане назад, був одягнений в брюки, сорочку світлого кольору», – повідомили в прес-службі.

СБУ звертається до громадян, які мають в своєму розпорядженні будь-яку інформацію про підозрюваних, з проханням терміново повідомити за телефоном +380955507547, або за електронною адресою [email protected].

Нагадаємо, 27 квітня, опівдні, у центрі Дніпропетровська з невеликим проміжком у часі сталися 4 вибухи невідомих пристроїв, в результаті чого, за повідомленням начальника прес-служби Головного управління Міністерства внутрішніх справ Олексія Щербатова, постраждало 29 людей, 26 з яких, у тому числі 10 дітей, було госпіталізовано. За повідомленням ЗМІ, ще один вибуховий пристрій був знешкоджений. Прокуратура області порушила кримінальну справу за статтею теракт, розслідувати яку буде центральний апарат СБУ.