Посол Німеччини: в Україну на Євро-2012 приїде понад 20 тисяч німецьких уболівальників

23 Квітня 2012, 20:45

«За інформацією, яку ми отримали від місцевого організаційного комітету чемпіонату, немає жодної іншої країни, де було б куплено квитків на матчі більше, ніж у Німеччині. Я розраховую на більш ніж 20 тисяч уболівальників, які вже купили квитки. Цілком можливо, що їх буде набагато більше», – зазначив посол на прес-конференції після відкриття консульства Німеччини в Сімферополі в понеділок, 23 квітня.

«Крім того, можуть приїхати багато людей, які навіть не купували квитки, але хотіли б відчути атмосферу змагання, які б хотіли побувати у фан-зонах і відновити ті відчуття і почуття, які вони зазнали на попередніх чемпіонатах», – додав він.

Разом з тим, відповідаючи на питання, чи вплинуть на кількість вболівальників публікації у європейській пресі про завищені ціни в українських готелях, Гаймзет назвав випадки завищення «дійсно невтішними».

«Але слід зазначити, що на кожному чемпіонаті ціни зростають удвічі. Тут ці ціни збільшені значно більше, ніж в два рази. Я сподіваюся, що Україна підготується до чемпіонату так, що гості будуть почувати себе добре, а не виникатиме відчуття, що на них хочуть нажитися», – підкреслив посол.

Нагадаємо, президент УЄФА Мішель Платіні під час візиту до Львові 12 квітня висловив стурбованість ситуацією зі значним завищенням цін на проживання в українських готелях на Євро-2012.

Позначки: