Янукович удвічі збільшив штат РНБО

6 Квітня 2012, 18:21

Відповідно до указу, у структурі апарату РНБО створено департаменти державної безпеки і правоохоронної діяльності, військової безпеки, економічної та соціальної безпеки, зовнішньополітичних аспектів національної безпеки.

Також у структурі апарату РНБО створено контрольне управління, організаційно-технічне управління, відділ бухгалтерського обліку і звітності, режимно-секретний сектор.

У структурі залишилися юридичний відділ, відділ кадрів, відділ забезпечення доступу до публічної інформації, служба секретаря РНБО.

Скасовано управління експертно-аналітичного забезпечення, координаційної та адміністративної роботи і організаційного забезпечення, фінансово-економічний відділ, відділ документообігу і архівів, сектор контролю виконання актів Президента.

Кількість заступників секретаря РНБО залишився колишнім – один перший заступник і два заступники.

Нагадаємо, у квітні 2011 року Янукович реорганізував структуру апарату РНБО, скоротивши її штат до 90 осіб, і, замість раніше існуючих 9 департаментів, створив у структурі органа 3 управління: експертно-аналітичного забезпечення, координаційної та адміністративної роботи і організаційного забезпечення.

У лютому 2012 року секретар РНБО Андрій Клюєв оголосив про плани розширення штату Ради національної безпеки та оборони.

Позначки: