Янукович та Азаров привітали Путіна з перемогою на виборах

5 Березня 2012, 12:22

Як зазначає прес-служба, "з переконливою перемогою на минулих напередодні президентських виборах в Росії" Путіна привітали по телефону глави низки держав-членів СНД.

Зокрема, президент Азербайджану Ільхам Алієв, президент Киргизії Алмазбек Атамбаєв, президент Таджикистану Емомалі Рахмон, президент та прем'єр-міністр України Віктор Янукович і Микола Азаров.

«Президент України побажав Володимиру Путіну міцного здоров'я, плідної роботи на благо народу Росії на високій відповідальній посаді Президента Російської Федерації та висловив переконання, що українсько-російські відносини й надалі розвиватимуться в атмосфері взаєморозуміння та стратегічного партнерства», – передала згодом привітання Януковича його прес-служба.

У свою чергу прес-секретар українського прем'єра Віталій Лук'яненко розповів Інтерфаксу-Україна, що Азаров побажав Путіну успіхів у роботі на посту президента і «висловив переконання, що відносини між Україною і Росією будуть позитивно розвиватися і отримають новий імпульс, а також конструктивно будуть вирішуватися питання, що накопичилися в двосторонніх відносинах».

Також Путіна привітав прем'єр-міністр Японії Есіхіко Нодой.

Нагадаємо, у неділю, 4 березня, у Росії відбулися вибори президента.

У понеділок, 5 березня, вранці глава ЦВК РФ Владімір Чуров оголосив, що президентом Росії обраний Владімір Путін.