На укріплення берегів Дніпра біля вертолітного майданчика у Каневі потратять 27 млн

4 Березня 2012, 19:29
За його словами, ще в квітні минулого року сесією Черкаської облради за рахунок видатків природоохоронного фонду були виділені кошти в сумі 289 тисяч гривень на об'єкт "Будівництво берегоукріплювальних споруд в селі Пекарі Канівського району (район очисних споруд міста Канева)" на виготовлення проектно-кошторисної документації.
 
"Було складено технічне завдання на проектування, а в серпні укладено угоду з ТОВ "Укррічтранспроект" на виготовлення робочого проекту. Вартість проектних робіт становила 288 тисяч гривень. В даний час робочий проект узгоджується і проходить державну експертизу. Після погодження та отримання експертного висновку буде ухвалюватися рішення про терміни реалізації проекту", – розповів Стовбун.
 
Вартість будівництва згідно зведеного кошторисного розрахунку, який становив проектний інститут, становить 27 мільйонів 432 тисяч 941 гривень.
 
Ініціатором будівництва виступила Канівська районна державна адміністрація.
 
Нагадаємо, на реконструкцію та будівництво об’єктів Шевченківського національного заповідника та інфраструктури м.Канева у 2011 році за рахунок коштів державного бюджету було передбачено 148 млн грн.