У Житомирі п’яний водій врізався у зупинку з людьми

2 Березня 2012, 08:36

Авто кулею влетіло на зупинку. Свідки кажуть, якби машина не зачепилася за бетонний стовп, потерпілих могло бути більше. Від удару його відкинуло на кілька метрів уперед, пригадує Віктор. У чоловіка травмовані обидві ноги і рука.

До авто відразу кинулися люди. Свідки кажуть, що водій та два пасажири були п'яні і ледь трималися на ногах. Продавцю кіоску Людмилі навіть здалося, що чоловіки були ще й під кайфом.

Побачивши таке неподобство, люди кинулись їх бити. Однак скоро приїхала міліція, і людей відтягли від винуватців.

У ДАІ кажуть, що водій виїздив із двору на дорогу. Не впорався з кермуванням і в'їхав у зупинку. Експертиза засвідчила у його крові і крові пасажирів високий вміст алкоголю.

Інспектор відділу ДАІ Житомирскьої області Микола Яцкевич навіть охарактеризував це як «важкий стан алкогольного сп'яніння».

Водієві загрожує штраф до трьох із половиною тисяч гривень, або ж позбавлення водійських прав на три роки.

Як повідомлялось, у Луганську, 13 січня п'яний водій на легковому автомобілі на повній швидкості в'їхав на площу, де стояла центральна міська ялинка, і врізався у людей, які там перебували. У результаті загинула 17-річна дівчина. Водія, у крові якого було виявлено психотропну речовину, арештували.

Позначки: