Тігіпко заявив, що готовий замінити Клюєва в уряді

22 Лютого 2012, 09:40

"У нас неофіційно ці функції (євроінтеграцією – ред.) виконував Андрій Клюєв. Але ця робота потребує особливої ​​уваги. Так що, Микола Янович, відпрацюйте питання разом з віце-прем'єрами і внесіть мені пропозицію", – доручив Віктор Янукович Миколі Азарову, пише "Коммерсант-Украина".

Як зазначає видання, наприкінці минулого тижня Азаров повідомляв на своїй сторінці в Facebook про намір частково зберегти дані повноваження за Клюєвим. Натомість, готовність займатися цією роботою висловив інший високопосадовець, "Якщо мені запропонують, я готовий. Тим більше що я вже займався цю тему в перший рік своєї роботи", – прокоментував ініціативу глави держави віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко.

Нагадаємо, учора близько 40 шахтарів-інвалідів у будівлі Міністерства соціальної політики вимагали зустрічі з Тігіпком для вирішення проблем з нарахуванням компенсацій з урахуванням інфляції й вирівнювання виплат тим, хто працював в однакових умовах, але йшов з роботи в різний час.

Як повідомлялося раніше, президент Віктор Янукович 14 лютого провів кардинальні кадрові перестановки в Кабінеті міністрів. Клюєв втратив посаду першого віце-прем'єра – міністра економічного розвитку і торгівлі України і був призначений главою РНБО.