Сини львівського “свободівця” влашували погром у нічному клубі

21 Лютого 2012, 18:10

За інформацією видання, п’яні молодики заважали відвідувачам нічного закладу, побили посуд, відмовилися оплачувати замовлення. Керівник служби охорони клубу зателефонував в міліцію, відповідно, заспокоювати дебоширів приїхав наряд працівників з Галицького райвідділу міліції.

У результаті молодиків доправили в райвідділ, де з’ясувалося, що двоє з них брати Андрій та Павло Блавацькі (сини депутата Львівської облради від ВО "Свобода" Михайла Блавацького), третій – Андрій Дикий. Під час медогляду підтвердився стан алкогольного сп’яніння одного із братів Блавацьких. Двоє інших від медосвічення відмовилися.

На порушників було складено адмінпротокол, вони зобов’язалися компенсувати завдані нічному клубу збитки.

21 лютого у черговій частині Галицького райвідділу міліції Львова повідомили, що такий факт дійсно був зареєстрований 11 лютого близько третьої години ночі. «На місце події виїжджали працівники Галицького райвідділу», – повідомили в черговій частині.

Згодом стало відомо, що депутат Львівської облради від ВО «Свобода» Михайло Блавацький подасть до суду на депутата облради від Партії регіонів Ігоря Грещука за наклеп. За його словами, саме Грещук поширив інформацію про інцидент з його синами, що, як він стверджує, не відповідає дійсності.

«Я особисто буду подавати до суду, оскільки йдеться не тільки про моїх синів, а й про мою честь і гідність», – заявив Блавацький.

Нагадаємо, у січні за побиття дівчини у луганському ресторані був засуджений син народного депутата від Партії регіонів Роман Ландік.

Також повідомлялося, що у липні минулого року син голови Апеляційного суду Києва Дмитро Чернушенко та його супутниця, яка представилася суддею, будучи напідпитку, побилися з охороною відомого одеського нічного клубу «Ібіца».

Позначки: