Семерак: Януковича в Раді не слухали навіть “регіонали”

7 Лютого 2012, 15:25

За словами депутата, Януковича у сесійній залі не було чути. «Ніхто його не чув, що він говорив – не ясно. Я робив експеримент: його можна було почути тільки вдягнувши навушник, який є в залі. Ми (опозиціонери – Ред.) не вдягали ці навушники», – розповів депутат.

«Але мене інше здивувало: в рядах Партії регіонів навушники вдягнули чоловік 10-15 – не більше. І це говорить про те, що він вже і їх, напевно, дістав і вони вже теж його не слухають», – вважає Семерак.

«І те, як вони оплесками його зустрічали – хаотично і невпопад, говорить про те, що .. ну Чечетов не підняв руку, то вони вже якось так хлопали – вдалось не дуже добре. Це все виглядало смішно», – розповів про свої враження опозиціонер.

За його словами, те, як президент «вискочив із залу», говорить про те, що «його моральний стан, психологічний був дискомфортний».

Семерак вважає, що в такій ситуації краще б він не виступав. «Вони звичайно програли. Якщо президент 10 хвилин мовчав, то треба було і далі мовчати, почекати, поки ми висловимо свою позицію. А він зламався. Він 10 хвилин постояв і зламався, почав виступати. Те, що він говорив, ніхто не почув», – зазнчив опозиційний депутат.

Нагадаємо, сьогодні опозиційні депутати заважали виступу у Верховній Раді президента Віктора Януковича. Коли президент вийшов на трибуну, депутати почали вигукувати «Юлі – волю!», махаючи великим плакатом із зображенням Юлії Тимошенко.

Витримавши приблизно 5-хвилинну паузу Янукович таки почав свій виступ, однак скандування опозиціонерів не припинялися до самого його закінчення. Із зали опозиціонери проводжали Януковича вигуками «Ганьба!».