Під час Євро-2012 в Україні базуватимуться лише 3 команди з 16-ти

31 Січня 2012, 17:54

З 16 фіналістів турніру 13 вибрали місцем розміщення Польщу, а три – Україну. Найбільший інтерес у національних команд викликали об’єкти у Варшаві, Кракові та Гданську.

Зокрема, УЄФА підтвердив, що в Україні окрім господарів турніру, команди Олега Блохіна, базуватимуться також збірні Франції та Швеції.

«Галльські півні» займуть спортивно-тренувальну базу «Кірша» в Донецьку. «Тре Крунур» в свою чергу житимуть в Козині, а тренуватимуться на базі в Конча-Заспі.

Згідно з регламентом Євро-2012 національні збірні мають прибути до своїх тренувальних таборів не пізніше, ніж за п’ять днів до їх стартового матчу на турнірі.

Нагадаємо, чемпіонат буде відкрито 8 червня матчем у Варшаві, а фінал пройде 1 липня в Києві.

Національна збірна України з футболу у фінальній частині чемпіонату Європи 2012 року зіграє у групі D разом з командами Швеції, Франції та Англії.

Раніше Polska Agencja Prasowa вже повідомляла, що тринадцять з шістнадцяти футбольних збірних країн-учасниць чемпіонату Європи з футболу 2012 року мешкатимуть у Польщі. При цьому Україна здивувалася, що збірна Англії відмовилася базуватися в Україні.