У Харкові підпалили Lexus судді

30 Січня 2012, 20:11

Вогонь пошкодив передній бампер і капот авто.

За інформацією джерела, близького до суду, на цій машині їздив суддя Володимир Плетньов. Він був на місці НП, однак від спілкування з журналістами відмовився.

Як повідомили в ГУ МНС у Харківській області, їм повідомлення про машину, яка загорілася біля суду, не надходило. Слідчо-оперативна група і вибухотехніки, які працювали на місці НП, від коментарів відмовилися.

Зазначимо, що вночі 28 січня на автостоянці по проспекту Людвіга Свободи, 24 у Харкові горіла автівка Porsche Panamera, 2011 року випуску. На момент прибуття МНС вогнем був охоплений моторний відсік іномарки. Інші автомобілі, що перебували на стоянці, не постраждали.

Нагадаємо, на початку року невідомі підпалили автомобіль підполковника міліції, співробітника служби внутрішньої безпеки Управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

А в листопаді невідомі у місті Торез (Донецька область) підпалили іномарку співробітника обласної прокуратури.

За інформацією харківського видання "Об'єктив", суддя Плетньов не пов'язує пожежу з конкретними людьми або конкретним випадком зі своєї робочої діяльності. Машину з місця події відвезли на евакуаторі.