У БЮТ шоковані виходом з фракції Забзалюка

23 Грудня 2011, 12:20

"Крім того, що це шок, я більше нічого не можу сказати", – сказав Кириленко, передає ЛІГАБізнесІнформ.

Відповідаючи на питання, чи може це бути пов'язано зі зміною керівництва фракції, Кириленко сказав: "Ні, категорично ні".

Кириленко також підтвердив інформацію про те, що Забзалюк зараз знаходиться на лікуванні.

"Але чому так сталося? Я до сих пір цьому не вірю", – додав Кириленко, маючи на увазі вихід Романа Забзалюка зі складу фракції.

За його словами, кілька днів тому він намагався зв'язатися з Забзалюком по телефону, але той не відповів і потім йому не передзвонив. "Це шок для кожного з нас… Забзалюк – це дуже серйозна людина. Можливо, це якась помилка", – додав Кириленко.

Народний депутат запевнив, що дізнався про вихід Забзалюка зі складу фракції  сьогодні  пленарному засіданні, з оголошення Володимира Литвина.

Нагадаємо, Забзалюк пройшов в Раду за списком БЮТ під номером 34. Очолював Миколаївську обласну організацію партії Батьківщина. Під час арешту і суду над Юлією Тимошенко постійно приходив до суду і в наметове містечко на Хрещатику. 6 грудня в числі інших народних депутатів проривався через "Беркут" в Апеляційний суд Києва, де розглядається скарга Тимошенко на вирок. На минулому пленарному тижні, коли БЮТ влаштовував блокування парламентської трибуни, він активно висловлював і передавав журналістам позицію фракції.

Експерти називають Забзалюка людиною Олександра Турчинова та нинішнього керівника фракції Андрія Кожем’якіна.

Читайте також: Обезголовлені: ізоляція Тимошенко породила кризу в БЮТ