Опозиція заявляє, що палату медсанчастини СІЗО використовують для “показухи”

15 Грудня 2011, 09:10

За повідомленням народного депутата, медичний корпус, в якому знаходиться Тимошенко, був нещодавно побудований за фінансової допомоги європейських організацій і використовується владою не для лікування ув'язнених, а для «показухи».

«Усім, хто обговорює "камеру" Тимошенко. Буду коротким. По-перше, на відео – медчастина, а не камера. Там умови завжди були кращі. Справжню камеру ЮВТ ніхто в YouTube не виклав. Посоромилися?», – пише Ар’єв.

«По-друге, на іншому відео – тільки що побудований за допомогою європейських інституцій жіночий корпус. Але до цих пір використовується тільки для показухи – нікого не утримують. Тому адміністрація СІЗО збрехала про умови утримання Тимошенко (ну не міг же оператор потрапити туди без дозволу начальства). Офіційно заявляю про брехню пана Шейкіна – начальника СІЗО», – зазначає він.

«По-третє, задайте собі питання – ви хотіли б собі в оселю це приміщення "з кондиціонером, душем і кахлями "?»,- написав Ар'єв.

Нагадаємо, напередодні Державна пенітенціарна служба виклала на своєму сайті фото палати медсанчастини Тимошенко, в якому особливу увагу було акцентовано на наявність кондиціонера, душа і телевізора.

Потім в Youtube з'явилося відео з палати Тимошенко.